De Veluwsche Sanghertjes worden bij hun concerten begeleid door een groep enthousiaste instrumentalisten.
In wisselende samenstelling werken ze mee.
Met piano, orgel, harmonium, synthesizer, bas en slagwerk verfraaien ze op originele manier de koorzang.
Het is een prachtig gezicht om te zien met hoeveel plezier deze groep muziek maakt.
  

Marten Kamminga:

Marten Kamminga kreeg de eerste orgellessen van zijn vader. Op jonge leeftijd begon hij al te improviseren en het schrijven van kleine composities. Marten heeft inmiddels vele composities op zijn naam staan,o.a. in de bundel "Zingende gezegend".
Ook schrijft hij z`n eigen teksten, ze zijn sterk gericht op de beleving. In 2011 is de liedbundel "Nader tot jou" uitgekomen. Hierin staan 277 van zijn liederen.
Als muzikale leider van het combo schrijft hij de bewerkingen en geeft op deze wijze een extra dimensie aan de zang.

Wout van Veen:

Wout van Veen
is sinds 1983 één van de vaste begeleiders van de Veluwsche Sanghertjes. Hoewel hij zich als amateur kwalificeert, levert hij altijd een bijzondere bijdrage aan de optredens. In het dagelijks leven werkt Wout zelfstandig ondernemer. www.doorzet.nl
Ben Stolte:

Ben Stolte heeft voldoende tijd over voor zijn hobby’s: zingen en het bespelen van de bas. Na eerst wat oefeningen op gitaar en basgitaar stapte Ben op 16 jarige leeftijd over op de bas. Vele jaren speelde Ben in het trio van Jan Lenselink. Als self-made man heeft hij zo de nodige ervaring opgedaan en completeert het combo. Aangezien Ben een mooie tenorstem heeft, zingt hij regelmatig mee in het vaderkoor.
Geralda Snoeyer:
Geralda Snoeyer maakt sinds 1990 deel uit van het combo. De verscheidenheid in de slaginstrumenten is bijzonder groot. Jaarlijks worden er nieuwe instrumenten aan het instrumentarium toegevoegd. Geralda heeft een natuurlijke aanleg om deze instrumenten aan te passen aan de medewerkenden en de omgeving.
Geraldine & Peter Ligtermoet:
Geraldine Ligtermoet of haar man Peter verlenen met hun viool veelvuldig medewerking aan de concerten en opnames van de Veluwsche Sanghertjes. Beiden weten ze op subtiele wijze met hun viool hun aandeel te geven in de samenklank van instrumenten en sanghertjes.